tiistai 1. kesäkuuta 2010

Laiskottelua, herkuttelua, kävelyä, juoksua, oksettavaa oloa. Kaikkia näitä on riittänyt.

Taas on aika vierähtänyt ja blogin päivityksessä jonkinlaista taukoa. Niin on kyllä treenaamisenkin suhteen ollut. Viime viikko ei mennyt ihan putkeen. Sunnuntaina kävin 45 min kävelemässä, mutta sunnuntain varsinainen treeni jäi tekemättä, koska kammoksuin pitkää kokonaisaikaa. Eli siis tuo juoksu 5 km + 5 min löytyykin nyt tuosta vierestä rästissä olevista treeneistä :S Ei hyvä...

Viikonloppu meni muuten laiskotellessa ja ihan käsittämättömiä määriä herkkuja syödessä. Just... Eilen kävin aamusta vaa'alla ja yllätyksekseni se näyttikin "vain" 70 kg. Olin odottanut yhtä jollei jopa kahta kiloa enemmän. Jotain positiivista sentään. Koska todellakin olen tossa 69-71 kilossa jumittanut enemmän tai vähemmän koko kevään päätin nyt saada jotakin muutosta aikaiseksi.

Olen päättänyt että 8 viikon kuluttua vaaka näyttää 66 kiloa. Ei yhtään sen enempää. Haluan näyttää itselleni että pystyn kyllä siihen. Juoksemisen ja ruokavalion avulla. Kiloklubia ajattelin myös hyödyntää. En aio sinne ihan pilkuntarkkaan ruokia syöttää, mutta vähän suuntaa antavasti, jotta tiedän suurinpiirtein missä kalorimäärissä mennään.

Eilen kävin sitten juoksemassa tuon 20 min tempoa vaihdelleen. Ja se ei todellakaan mennyt hyvin. Tai juoksinhan minä ja rauhallisemmat osiot menikin ihan ok, mutta ne spurtit. Hyi hyi hyi. Ihan tuskaa. Kun tulin kotiovelle oli ihan järkyttävä olo ja melkein oksensinkin. No, ei muuta kun lasi vettä ja sitten vähän lihaskuntotreeniä. Suihkun jälkeen olikin sitten ihan hyvä olo taas, mutta ei toi kovilla sykkeillä juokseminen kovin herkkua ole. Seuraavaa rauhallista lenkkiä odotellessa... Tässä kuitenkin vielä tiedot treenistä


aika 20:38
kcal 253
 rasvaa 25%
max syke 186
ka syke 173
aikaa tehoalueella 3:38


Tänään kävin aamulla 30 min kävelemässä, eli nyt on sitten päivän varsinainen treenikin tehty :)

Täytyy yrittää tuo rästissä oleva treeni johonkin väliin tällä viikolla saada. Tehokas viikko siis tulossa. Jotenkin on vähän tuo inspiraatio hukassa. Täytyy varmaan yrittää jotain uutta musiikkia latailla, jos siitä jotakin uutta puhtia saisi.

Koska tämä painonpudotus nyt on aktiivimsemmin mukana omassa elämässä ajattelinkin kysyä 

kiinnostaako teitä lukea enemmänkin painonpudotuksesta, ruuista, kaloreista ym juoksemisen lisäksi vai pidetäänkö blogi juoksemista koskevana blogina?

4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Mä sanon suoraan että mua kiinnostaa se juokseminen. En oikein innostu hirveästi kaloreiden analysoinnista ja painon vahtaamisista, mutta luen kyllä silti jos niitä tänne tulee. :) Ja sun blogihan tämä on kuitenkin!

Inka juoksee kirjoitti...

Kyllä mäkin eniten tykkään noista juoksemisjutuista ja siihen liittyvistä asioista. Toki sitä keventymisistäkin on kiinnostunut, kun itselläkin se on aika ajankohtaista, mutta esim. ruokapäiväkirjat ja kovin tarkat syömisraportoinnnit ei yleensä ole jaksanut mua kiinnostaa. Eli lopputulemana - ainakin pääpaino saisi olla mieluusti juoksujutuissa :)

Saara kirjoitti...

Oijoi, löysin vasta nyt blogisi ja luinkin samalla istumalla kaikki postaukset! Ihana! Löysin niin monta itseäni kuvaavaa kohtaa kirjoituksistasi:) Hieno tsemppi ja hieno eteneminen!
Itse aloittelen kanssa juoksuharrastusta polvivammoista selvittyäni ja +10kg painavampana, joten tavoitteena paitsi saada juoksu kulkemaan, myös painoa alas. Kiinnostus lähinnä ruuan vaikutuksesta juoksuun ja terveelliset elintavat yleensä kiinnostaa, ei niinkään numeeriset luvut kaloreista :) Tsemppiä meille kaikille!

Magda kirjoitti...

Tiia: Kiitos suorasta mielipiteestä - sellaisia toivonkin! Niin kuin sanoit, minun blogihan tämä on ja ellen rehellisiä mielipiteitä kaipaisi en niitä myöskään kyselisi :)

Inka juoksee: Juu, kyllä tuntuu ettei aikakaan riittäisi mihinkään ruokapäiväkirjan pitämiseen (ainakaan täällä blogissa) enkä nyt tiedä oisko siitä varsinaisesti minulle mitään hyötyä tai kellekkään muulle mitään iloa :)

Saara: Hei! Kiitos ja kiva että löysit tänne! Tsemppiä juoksuharrastuksen aloittamiseen. Kun pääsee vauhtiin niin se on kyllä aika ihanaa (vaikka en olisi koskaan uskonutkaan että noin sanoisin) Ja ainakin mulla olis jo paino enemmänkin varmaan tippunut jos olis herkut jääneet vähemmälle. Mutta itsekurin parantamisessa mulla on vielä tekemistä. Tervetuloa mukaan seurailemaan mun löpinöitä ja raportoithan kanssa sun etenemisestä ellet omaa blogia meinaa aloittaa :)