keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Urheiluliivi-ostoksilla.


Urheiluliivit, joissa on muotoillut kupit ja säädettävät olkaimet. Hengittävää Dri-FIT-materiaalia. Keski- tai kovatehoiseen harjoitteluun. Naisten koot S–XL.
(Kuva ja teksti lainattu stadium.fi)

Viikonloppuna sain viimeinkin uudet urheiluliivit ostettua. Pitkään on jo ollut tarkoitus ne hommata, mutta en ole jaksanut ryhtyä sovitusrumbaan. Onneksi selvisin aika vähällä. Kävin Stadiumissa ja otin sovitettavaksi muutamaa eri mallia ja kokoa. Näitä Niken Strenght Bra Rival -liivejä kokeilin ekana. Tuntui ihan ok, mutta ei ehkä ihan tarpeeksi napakalta. Sitten kokeilin jotain vähemmän tukevia, olisiko ollut Championin liivejä. Sittenhän vasta huomasin eron. Niihin verrattuna nuo ensimmäiset olivat ihan todella napakat. Kokeilin vielä eri kokoja ja lopulta olin todella tyytyväinen valintaani. Eli mukaan lähti mustat Nike Strenght Bra Rival -liivit hintaan 39,90.

Yhden lenkin kokemuksella ei ole valittamista. Huomattava ero aikaisemmin käyttämiini H&M "urheiluliiveihin". Tuntui että yläkropassa ei turhaa hölskynyt. Olkaimet ei painaneet vaan liivit tuntuivat hyvältä koko lenkin ajan. Eli suosittelen :)

Tässä vielä muutama linkki urheiluliivien valintaan liittyen. Oma vinkkini on kokeilla erimallisia ja kokoisia liivejä niin on helpompi vertailla :)

- hauska (?) video rintojen liikkeestä juostessa ilman liivejä, tavallisten liivien kanssa ja urheiluliivien kanssa

vinkkejä oikeanlaisten liivien ostoon

- Yhteishyvän urheiluliivien ostajan opas

- 24 erilaisen urheiluliivin testi


1 kommentti:

Paju kirjoitti...

Liiveillä on tosi iso vaikutus :) Yhden ostokerran jälkeen en enää ole ostanut mitään "halpis" malleja vaan surutta ne muutamat kunnolliset. Omia suosikkeja on shock absorber (ykkössuosikki, mutta törkyisen hintainen) ja triumphin erilaiset urheiluliivit. Nykyään tuntuu jo hankalalta ajatella edes juoksemista muilla.

Itse tuhlasin vielä viime viikolla juoksuhousuihin (siis alkkarit) ja nekin tuntuu hyviltä. Noissa ei ole saumaa missään ja materiaali on urheiluun sopivaa. Mukava piirre oli, että housut oli sen verran tiukat ettei peppukaan enää hytky kun juoksee :D