torstai 10. maaliskuuta 2011

Juoksemisen aloitus

Viime keväänä innostuin ensimmäistä kertaa elämässäni juoksemisesta. Innostusta jatkui aika hyvin koko kesän, mutta syksyn tullen innostus lopahti. Tai ei ehkä niinkään innostus lopahtanut vaan sitä ei ollut riittävästi pimeiden syysiltojen ja syksyn kiireiden keskellä. Mikä sinänsä on harmi, mutta minkäs teet...

Nyt olen kuitenkin jo viikkoja odottanut että pääsisin taas juoksemaan ja tällä viikolla päätin aloittaa taas juoksemiseen totuttelun. Viime keväänä aloitin juoksemisen Porin kaupungin nettisivuilta löytyvällä juoksuohjelmalla. Kun rupesin sitä etsimään en meinannut löytää sitä, mutta onneksi löysin sen lopulta täältä. Eli sillä mennään taas!

Aluksi ajattelin että pääsen etenemään nopeamminkin kun ohjelma varsinaisesti etenee, mutta näin kun kaksi ensimmäistä treenipäivää on takana totesin että ehkä on ihan hyvä aloittaa rauhallisesti. Varsinkin kun tietkin aika jäisiä enkä ole 6 kuukauteen mitään treenannut.

2 kommenttia:

pinia kirjoitti...

Luin sun blogia viime kesnä ja löysinkin tänne taas blogilistan kautta. :)

Mulla olis nyt täysin sama prokkis alkamassa kun sulla. Viime kesänä tuli reenattua, mutta hankkimani juoksukunto on kadonnut aivan täydellisesti menneen talven aikana. Olin ekaa kertaa tauon jälkeen lenkillä viime viikolla ja meno oli vähintäänkin tahmeaa, mutta kaipa tämä tästä!

Magda kirjoitti...

Jee - kiva kuulla että löysit taas takaisin tänne :)

Eli ihan samassa pisteessä mun kanssa siis, toivottavasti kohta juoksu alkaa vähän paremmalta tuntumaan.