maanantai 7. kesäkuuta 2010

Juostu on mutta ei tarpeeksi - eli tilannepäivitys :)

Voi tätä kiirettä. Päivät täyttyy ohjelmasta enkä ole ihan niin hyvin päässyt juoksemaan kun on ollut tarkoitus. Viime keskiviikkona kävin 60 min kävelemässä. Tahti ei ollut kummoinen mutta tulipahan käveltyä. Perjantaina kävin juoksemassa 5 km + 5 min. Juoksu meni periaatteessa ihan hyvin. Ok jaksoin, mutta ei se nyt paras lenkkikään ollut. Tässä lukuja lenkiltä:


aika 39:54
kcal 486
 rasvaa 25%
max syke 185
ka syke 172
aikaa tehoalueella 5:34
matka n. 5,7 km

Sykkeetkin varmaan kertoo ettei ihan mennyt niin kuin piti. Ja aika tehoalueella... en viitsi edes kommentoida. Lienee sanomattakin selvä että muu aika mentiinkin sitten suht kovilla sykkeillä. No, ei se mitään. Paino oli muuten perjantaina 69 kiloa. Se tarkoittaa että menneen viikon ruuan tarkkailu ja herkkujen poisjättö tehosi. Viikonloppu sitten taas vesitti hyvin alkaneen viikon, sillä tänään vaaka näytti taas 70 kiloa. Viime viikolta jäi myös 20 min lenkki tekemättä, eli ei nyt ihan huikeesti mulla näytä menevän. Mutta nyt täytyy ryhdistäytyä :)

Eli tällä viikolla täytyy ainakin yksi noista kahdesta "rästilenkistä" suorittaa perustreenien lisäksi. Ja tarkkailla noita syömisiä. Itseasiassa mulla on uusi innoittaja tämän viikon lenkille :) Siitä enemmän huomenna kunhan pääsen sitä käytännössä testailemaan.

Pahoittelen tätä päivityslaiskuutta, mutta siihen on luvassa parannus tällä viikolla, koska kalenterissa enemmän tilaa ja jaloissa enemmän puhtia. Eli luvassa hyvä viikko :)

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Löysin blogisi ja haluan ehdottomasti tsempata suo valitsemallasi tiellä (teillä, niitä riittää juoksijalla ;) ) Itsekin juoksuun hurahtaneena jaksan varmasti seurailla miten harrastuksesi etenee. Onko sulla millaisia tavoitteita?

Magda kirjoitti...

Kiitos Momin! Tsemppiä tarvitaan aina välillä. Tai koko ajan, mutta välillä aina vähän enemmän:) Juokseminen on kyllä ihanaa nyt kun on päässyt sen makuun. Ainakin joinain päivinä :)

Tavoitteena on nyt eka tuo 10 km ja syyskuussa osallistuminen Helsinki Midnight Runiin. Senjälkeiset tavoitteet on juuri pohdinnan alla. Mites sulla?