tiistai 4. toukokuuta 2010

Mä en kestä...

Miks tämä ei tunnu jo helpommalta??? Ihan tuskasta oli tehdä päivän treeni. Tuntui tosi raskaalta... Eli ensin kävelin 1 min, sitten juoksin 5 min, pidin 45 sekunnin tauon ja juoksin 5 min ja kävelin 1 min (tai loppukävely taisi olla vähän pidempi). Eka 5 min tuntui ihan hyvältä ja tauon jälkeen tuntui eka minuutti tosi kevyeltä, mutta loput 4 min oli ihan tuskaa. No, kai se tästä jossain vaiheessa lähtee helpomminkin kulkemaan.

Vaikka päivän treeni ei mitään herkkua ollut, nyt on kuitenkin ihan hyvä fiilis kun en antanut periksi ja oon taas kuitenkin päässyt vauhtiin, muutaman päivän lorvailun jälkeen. Ja kroppa tuntuu oikeesti paljon kiinteämmältä ja solakammalta - ihanaa. Se jos jokin motivoi!

Mulla on nyt niin monta rautaa tulessa etten ole ehtinyt mitään juoksubiisilistaa tehdä, tänään lenkki meni ihan ilman musiikkia - ilmankos tuntuikin niin raskaalta. Täytyy katsoa, jos vaikka tänään jaksaisi jonkinlaisen soittolistan laatia.

Lähipäivinä olisi tarkoitus myös muunlaista kun vaan treenipäiväkirja -postausta saada aikaseksi. Toivottavasti en lupaile liikoja :)

Kalorit

Lenkki 172 kcal

Mukavaa tiistai-illan jatkoa!

4 kommenttia:

Minnaa kirjoitti...

Löysin blogisi! :)

Itsekin treenaan tuota Porin kaupungin juoksukoulua, ei minkäänlaista juoksutaustaa ja nyt menossa viides viikko. Itsellä on ollut sellaista että tyyliin joka toinen kerta takkuaa ihan mielettömästi ja sitten joka toinen kerta menee kevyesti. Omituista!

Mutta kunto on tosiaan täälläkin kohonnut ihan kohisten, ja ainakin haluan ajatella ainakin jalkojen kiinteytyneen ja kai sitä painoakin on vähän tippunut, en tiedä kun en ole vuoteen uskaltanut käydä vaa'alla. :D

Tsemppiä juoksemiseen! :)

74th day kirjoitti...

Mä aloin aikoinaan juosta niin, että hölköttelin vaan hitaasti niin pitkään kun tuntui hyvältä. Jos tuntui todella pahalta, kävelin. Eli kun ei pystynyt enää hengittämään :) Mitä hitaampaa osaa juosta, sitä nopeammin jaksaa lönkötellä pitkään. Tai ainakin mulla toimii niin. Ei sitä oikein juoksuksi voi kyllä sanoa. Yritän parhaillaan jatkaa tauolla ollutta juoksuharjoittelua.

Inka juoksee kirjoitti...

Hyvä hyvä! Se on pääasia, että lähtee lenkille. Välillä on noita ihan paskoja päiviä, mutta sitten tulee niitä hyviäkin!

Olen käynyt täällä sun tahtia kurkkimassa, kun itsekin juoksen noilla porilaisilla ohjeilla, jonkun viikon sua edellä tosin, nyt kuudetta viikkoa mennään.

Kyllä se kunto siitä kohentuu, välillä huomaamatta ja välillä tuskaisesti.

Magda kirjoitti...

Kiitos ihanista kannustuskommenteista - tuli heti parempi fiilis!

Mingna: Kiva että löysit ja tervetuloa seuraamaan :) Vähän edellä olet treenaamisessa - eli erityisen kiva kuulla miten sulla on sujunut. Tsemppiä myös sulle!

74th day: Olisi varmaan munkin syytä opetella juoksemaan hitaasti, koska ei kai se kestävyys parane jos ei jaksa edes 10 minuuttia putkeen juosta :) Onnea juoksun uudelleen aloittamiseen!

Inka juoksee: Niinhän se just on - täytyy vaan ottaa itseänsä niskasta kiinni ja lähteä, kyllä se sitten siitä. Eihän se ainakaan helpommaksi muutu jos sohvan pohjalle jää makamaan... Täytyykin käydä sun blogiin tarkemmin tutustumassa niin tietää mitä lähiviikkoina on luvassa :)