lauantai 12. maaliskuuta 2011

Vauhtiin on päästy ja olo on mahtava :)

Tänään oli ihan huippu lenkki keli. Vaatetta oli ehkä liikaakin päällä, sen verran lämpimästi aurinko paistoi. Tein tänään taas perus 5 min kävelyä ja 2 min juoksua ja sama uudestaan. Sen lisäksi vielä vähän kävelyä ja jumpat päälle. Tämän päivän lenkki oli vajaa 20 min kokonaisuudessaan ja matkaa taittui 2,41 km. Sykemittari ei ollut vielä matkassa, jos vaikka huomenna sitten. Olo on lenkin jälkeen kuitenkin mahtava ja fiilis on hyvä kun päätin taas aloittaa juoksemisen. 

Huomenna onkin sitten tuplapäivä. Aajattelin tehdä 2 x tämän päivän treenin jotta ei heti ekalta treeniviikolta kerry rästejä ja ensi viikko on aika tiukka ajallisesti eli hyvä jos saan ensi viikon treenit suosiolla hoidettua. 

Nautinnollista lauantai-illan jatkoa :)

3 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Hei kiva kun aloitit taas kirjoittamaan! Syksyllä löysin tänne sen verran myöhään, etten kunnolla päässyt enää mukaan. Nyt kuitenkin seuraan kiltisti juoksureenejä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi, pakko rueta lukijaksi :)

Magda kirjoitti...

Viivi: Ihan liian pitkä hiljaiselo ja mietinkin kehtaanko edes ruveta blogia edes päivittämään. Sain kuitenkin niin paljon tsemppiä ite blogin pitämisestä että päätin kuitenkin jatkaa(aloittaa uudelleen. Tervetuloa mukaan siis :)
mintsu: Kiitos :) Ja tervetuloa!