keskiviikko 4. elokuuta 2010

Niin ihanaa kuin lomalla onkin...

... alan pikku hiljaa jo kaipailla arjen säännöllisiä (tai ainakin säännöllisempiä) rytmejä, terveellisempää ruokavaliota ja ennen kaikkea mahdollisuutta käydä lenkeillä. Enemmän kuin muutaman kerran kuukaudessa kuten esim. heinäkuussa. Kaipaan myös jotakin ohjelmaa jonka mukaan treenata ja selkeitä tavoitteita, jotta voi sitten taas seurata omaa kehitystään. Eli odotan itseasiassa syksyä aika innokkaana. Tarkoitus myös hankkia vähän uusia juoksuvarusteita, ensimmäisenä listalla uudet urheiluliivit ja juoksupaitoja. Varmaan esittelen ostoksiani myös täällä blogin puolella mikäli se teitä kiinnostaa. Saatan myös jonkun haasteen tai kilpailun tänne elokuun puolella lisätä :)

2 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Hei, Löysin vasta sun blogin ja lukaisin läpi! Ihana lukea, et jaksoit sen koko ohjelman juosta. Mulla on aina suuria vaikeuksia jaksaa jatkaa mitään pitkään. Alkuinnostuksen jälkeen aina laiskistun ja lopetan.
Haeskelet uutta ohjelmaa, niin täällä ois tämmöinen http://www.helsinkicitymarathon.com/linkit_ja_vinkit ohjelma miten juosta maraton alle 6 tuntiin. (on siellä ohjelma miten juosta maraton 4 tuntiin, mut sitä en oo uskaltanut kattoa).

Magda kirjoitti...

Hei! Ja mukava että löysit tänne - tervetuloa seuraamaan. Minäkin olen aina aiemmin ollut sellainen että alkuinnostuksen jälkeen lopetan, mutta jostain ihmeen syystä jaksoin tällä kertaa ihan loppuun saakka. Kai tämä blogi jonkin verran on motivoinut - koska en kai minä nyt "kehtaa" keskeyttääkkään :)

Käyn katsomassa tuon linkin - jos vaikka siitä saisin uuden ohjelman itselleni :) Kiitos vinkistä!