torstai 5. elokuuta 2010

Ihanaa!

Eli terveiset taas lenkiltä. Jännitin taas että miltä tuntuu juokseminen taas pienen tauon jälkeen, mutta en voi valittaa! Täytyy sanoa että ensimmäisen 10 minuutin jälkeen se tuntui oikeasti ihanalta. Ja viimeiset minuutit oikein lensin eteenpäin pitkin voimakkain askelin. Noita tunteita lisää kiitos :)

Kävin siis juoksemassa 5 km. Mukana musiikkia ja meno ainakin tuntui helpommalta ja luulisin että vauhtiakin oli hitusen enemmän kun muutamalla viime lenkillä. Juokseminen on mun mielestä muutenkin vähän miellyttävämpää nyt kun illat on viileämpiä. Tänään haittana oli ainaostaan hirveät ötökkäpilvet jonka läpi juotui juoksemaan. Ötököitä oli sitten suussa, silmissä ja joka paikassa... No, nopeasti tulee taas ne ajat ettei ötökät ulkona tarkene.

Tällä hetkellä en siis juokse minkään ohjelman mukaan vaan ihan oman fiiliksen mukaan, mutta tarkoitus on lähipäivinä - tai viimesitään ensi viikolla vähän organisoitua ja koittaa saada sekä juoksujuttuja, blogia että muuta elämää vähän parempaan järjestykseen :)


aika 32:54
kcal 382
 rasvaa 25%
max syke 183
ka syke 169
aikaa tehoalueella 6:40
matka 5,29 km (Sports Tracker)
ka nopeus 9,6 km/h (Sports Tracker)

Matka ja ka nopus siis puhelimen Sports Tracker sovelluksella mitattu - tarkuudesta ei varmuutta.


5 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Kesäiset ötökät kyllä antaa lenkeille ihan oman aromin. :D

Viivi kirjoitti...

Arvaa oliko mahtavaa löytää tää sun blogi kun itse kamppailen saman ongelman kanssa. Lenkkeilylle löytyy niin monia puolustavia asioita, mutta kun en vaan tykkää siitä! :D Olen kuitenkin tän kesän koittanu voittaa inhoni, joten olikin todella motivoivaa löytää tämä ja lukea toisen kokemuksia, kiitos :)

Magda kirjoitti...

Outi: Juu, ehdotoomasti oma aromi. Sitä ei kyllä tule ikävä syksymmällä :)

Viivi: Kiva jos mun kokemuksista on ollut apua. Olen tosiaan aina haaveillut lenkkeilemisestä, mutta lopettanut muutaman kerran jälkeen koska se nyt vaan on ollut niin hirveetä. Paitsi nyt. Suosittelen ehdottomasti tuota käyttämääni ohjelmaa! Juoksuintoa - ja käy ihmeessä raportoimassa tänne välillä miten edistyt!

E kirjoitti...

Moi! Kahlasin koko blogisi läpi ja täytyy sanoa, että on kyllä todella inspiroivaa tekstiä! Olen itsekkin tuota Porin juoksukoulua miettinyt ja nyt ensi viikolla aion sen aloittaa. Samalla laitan sykemittarin tilaukseen, kyseinen vehje varmasti helpottaa harjoittelua.

Onko nilkka vielä vaivannut? Kannattaa käydä tarkistuttamassa, onko sinulla ylipronaatiota (yleinen vaiva), se on hoidettavissa sopivalla pohjallisella/kengillä.

Kirjoittele ihmeessä lisää, tätä on niin mukava lukea! Voisit tehdä postauksen vaikka siitä, mitä muutoksia olet huomannut henkisessä ja fyysisessä hyvinvoinnissasi. Ja laita lisää niitä soittolistoja!

-E

Magda kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentistasi! Tuollainen teksti saa aina hymyilemään :)

Miten sulla on juoksukoulu alkanut? Ja juu, sykemittarista on varmasti hyötyä vaikkei se mikään välttämättömyys olekkaan.

Nilkka ei ole kovasti ainakaan vaivannut, mutta eihän tässä kovinkaan paljon ole tullut juostukaan viime viikkoina.

Postausoiveet laitetaan korvan taakse :)