lauantai 31. heinäkuuta 2010

Taas on juoksun makuun päästy :)

Mulla on nyt taas niin kova juoksuinto päällä. Kävin äsken juoksemassa 30 min. Pääosin tasaista, mutta muutama pieni jyrkkä ylämäki kuului myös reitille. Juoksin muuten vaihteeksi sellaista reittiä mitä en ole aiemmin juossut. Mukavaa vaihtelua. Ja ihan kiva että ei ollut aavistustakaan missä pitäisi jo olla 10 min kohdalla jne. :)

Lenkki tuntui hyvältä - hikistä oli taas ja kotiin päästessäni oli ihan loppu, mutta aina sitä vähän lihaskuntoa on pakko jaksaa. Varmaan noi aamuiset vaa'an lukemat motivoi taas tsemppaamaan. Ei tarvinnut ihan toivoa menettää vaikka ei lomalla ole tullut juuri mietittyä mitä suuhunsa laittaa.

Vasen nilkkakaan ei ihan niin pahalta tuntunut, hyvin pystyi kokoajan juoksemaan. Alkumatkasta minulla oli seuraa ja nyt toisen kerran huomaan miten automaattisesti juoksen sopivaa vauhtia kun joudun jonkun kanssa höpöttelemään. Sykkeet pysyi hyvin alkumatkasta rajojen sisällä. Mutta heti kun juoksin yksin sykkeet taas pomppasivat. Mistä lie sekin johtuu...kai vaan painoin sitten taas kovemmin kun menin yksin. En tiedä...

Seuraavana tavoitteena olisi Helsinki Midnight Runiin osallistuminen syyskuun 4. Mutta siitä lisää omassa postauksessa. Ehkä jopa huomenna.



aika 30:01
kcal 338
 rasvaa 30%
max syke 186
ka syke 166 jee!!
aikaa tehoalueella 9:18
matka 5 km

2 kommenttia:

Inka juoksee kirjoitti...

Kiva nähdä sut taas juoksemassa :) Omaa juoksuintoa n pitänyt ihan nostatella, mutta tästä on kyllä apua, kun sinun juttujasi voi käydä lueskelemassa... Tekisi mieli pinkaista vaikka heti lenkille, vaikka illalla just kävin. Jatketaan, eikö ;-D

Magda kirjoitti...

Jatketaan ehdottomasti :) Hyvä että säkin olet edelleen mukana - ja tosi mukava seurata miten sun harrastus etenee :)