torstai 24. kesäkuuta 2010

30 min intervallitreeni.

En oikein välitä noista intervallitreeneistä. Ne on mun mielestä vaan ärsyttäviä ja raskaita. Eilen tein sitten kuitenkin ohjelman mukaisen, rästissä olevan 30 min juoksun pyrähdellen. Juoksin 4 min rauhallisesti ja 1 min nopeammin. Rauhalliset juoksuosuudet meni ihan hyvin ja tuntui tosi hyvältä taas juosta. Vauhtiosuudet meni aluksi ihan ok ja pääsin aika kovaakin juoksemaan. Ja yllätyksekseni sykkeetkin palautuivat suht hyvin vauhtiosuuksien jälkeen. Noin 1 min 30 sek jälkeen tuntui että oli taas hyvä olo. Mutta täytyy sanoa että kauhulla odotan seuraava intervallitreeniä (2 min +1 min). Rankkaa tulee olemaan.

Ensimmäisen kerran ohjelman aikaan minä myös lintsasin. Eli viimeinen 1 vauhti-osuus jäi tekemättä. En vaan yksinkertaisesti pystynyt siihen. Viimenen vauhtiminuutti ajoittui juuri sen pitkän ylämäen kohdalle ja minulla oli ihan tekemistä saada itseni siitä ylös ihan tavallista lenkkivauhtia. Mutta koitan olla armollinen itselleni ;)

Nyt olen taas uudelleen päässyt juoksun makuun ja eilen tuntui oikeasti nuo rauhalliset osuudet huippuhyviltä ja jopa helpoilta. Harmittaa vähän tämä juhannuksen tuoma tauko, mutta ei kai sille mitään voi. Ja onhan tuo mukava päästä juhannuksen viettoon. Sunnuntaina yritän päästä jonkinlaiselle lenkille, eli palaillaan silloin. Tässä vielä eilinen treeni:


aika 31:52
kcal 384
 rasvaa 25%
max syke 192
ka syke 171
aikaa tehoalueella 4:18
matka noin 5 km

Oikein ihanaa ja aurinkoista juhannusta teille 

kaikille!

Ei kommentteja: