torstai 6. toukokuuta 2010

Rästissä olevat treenit tehty.

Eilen piti olla vapaapäivä, mutta teinkin sitten viime viikolta "rästissä" olleet treenit, eli 45 min kävely ja 2 min kävely, 5 min juoksu, tauko, 5 min juoksu ja 2 min kävely. Päivän kävely oli ihan suht rauhallista tahtia, ei mikään hikilenkki. Illalla juokseminen oli taas aika tuskaista, saattoi kuitenkin ainakin osittain johtua huonosta vaatetuksesta. Jälkeenpäin oli kuitenkin ihan voittajafiilis ja tosi hoikka ja hyvä olo. Eli kai se on sen kaiken puuskuttelun arvoista :) Ja elän vielä siinä uskossa että joskus saatan jopa itse suorituksestakin nauttia.

Postausta aloittaessani pähkäilin mitä meinaan päivän treenin kanssa tehdä. Olen jostain syystä ihan puhki, eikä yhtään tekisi mieli lähetä lenkkeilemään, mutta eilisiä tuntemuksia kirjoittaessani tuli jo vähän sellanen fiilis että pakko kai se on lähteä niin saa nauttia siitä ihanasta fiiliksestä mikä jälkeenpäin tulee. Ja kun aurinkokin ihanasti paistaa. Eli kai se on vielä tänään pakko lenkkivaatteet vaihtaa ja lähteä juoksemaan. Jännittää vaan niin paljon että miten ihmeessä jaksan juosta 7 min ja 2 min jälkeen taas 7 min. Tällä hetkellä tuntuu etten mitenkään.

Viikonloppuna olisi tarkoitus hommata ne uudet juoksukengät, eli mikäli voit suositella jotakin hyvää kenkää, otan mielelläni vinkkejä vastaan!!! Toli juoksukengissä on varmasti niin, että yksi sopii yhdelle paremmin kun taas toinen toiselle, mutta varmaankin tämän tasoiselle juoksijalle joku perus yleisjuoksukenkä olisi ihan hyvä.

Millä kengillä itse juokset? Oletko ollut tyytyväinen?

Ei kommentteja: