perjantai 16. huhtikuuta 2010

Juoksukengät (?) ja päivän treenit

Ajattelin esitellä mun tämänhetkiset "juoksukengät", eli The North Face:in vaelluskengät. Ovat kyllä ihan hyvät ja super kevyet kanssa, mutta tuskin ihan säännölliseen juoksemiseen tarkoitetut. Lähiaikoina on varmaan syytä investoida ihan kunnollisiin juoksukenkiin ettei ainakaan sen takia jalat kipeydy. Mahtaa oikeat juoksukengät tuntua ihan mahtavilta kun noilla ensin totuttelee juoksemaan.

Kunhan pääsen kunnolla vauhtiin treenaamisen kanssa hommaan kyllä ihan kunnolliset tossut. Kai se on juuri se mihin kannattaa satsata, jos johonkin, kun juoksemisesta on kyse. Hyviä vaihtoehtoja on jo löytynyt pilvin pimein - lähinnä ulkomuotoon olen tässä vaiheessa tutustunut. Niistä lisää myöhemmin.

Tässä kuitenkin nämä tämänhetkiset tossut.




Kävin tänään ensin suorittamassa päivän juoksutreenin, eli 5 min reipasta kävelyä, sitten 3 min juoksua ja kävellen kotiin. Sen jälkeen kävin 45 min cyclingissä ja ihan mahtava olo tuli! Nyt kyllä treeni-intoa riittä, ihanaa. Toivottavasti sama innostus pysyy, koska eihän tässä vielä kovin pitkällä olla :)

Kalorit
lenkki 165 kcal
cycling 606 kcal

Ei kommentteja: