keskiviikko 8. syyskuuta 2010

5+ km juostu :)

Eli pääsin kuin pääsin lenkille tänään. Alku sujui lennokkaasti, mutta puolivälissä oli pakko hiljentää tahtia ja reippaasti, koska sykkeet tuntuivat huitelevan ihan liian korkealla. Eikä se kovin hyvältä tuntunut. Vaikka tahtia hidasti reippaasti ei sykkeet tulleet alas ollenkaan. Mutta pakko oli juosta. Seuraavan kerran muistan ottaa alun vähän iisimmin niin ehkä jaksaa paremmin ja pitemmälle. Nyt olin ihan kuollut kun pääsin kotiin. No, enää vajaa 50km haastetta jäljellä. Eli ei ihan toivotonta :)

Lenkin pelastaja oli kyllä uuden soittolistan Waka waka - se tuli nimittäin just kun olin väsähtämispisteessä. Omaa tyhmyyttähän tämä on, kun en ole edelleenkään päässyt siihen säännölliseen lenkkirytmiin.


aika 34:06
kcal 431
 rasvaa 20%
max syke 189 (98%)
ka syke 175 (91%)
aikaa tehoalueella 2:04
matka 5,17km

No huh huh. Uusia ennätyksiä olen tainnut tehdä. Sekä maksimisykkeen kohdalla (ei hyvä ollenkaan!!!) ja tehoalueella käytetyssä ajassa (sekään ei mitenkään kovin hieno saavutus...). Pakko tehdä asialla jotakin - ei tämä treenaaminen näin voi jatkua.

P.s Oletteko huomannut mikä laskuri tuohon sivuun on ilmestynyt? Tämänpäiväisen jälkeen tuntuu kaukaiselta haaveelta, mutta sitä kohti ollaan kuitenkin menossa. Lisää ajatuksia aiheesta luvassa :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Pääsin sairastelun vuoksi ekalle haastelenkille vasta maanantaina ja juoksin silloin 6,39 km. Tänään illalla lähden vielä ehkä lisäämään kilsoja, mutta ilmoitan sen vasta ensi viikon lukuun, jos se toteutuu! Tsemppiä meille:)

Jenni

Paju kirjoitti...

Hei,
sunnuntain ja tiistain lenkit tekisi yhteensä 15,3 km. Toivottavasti tulisi se 60 km 30 päivässä täyteen :D

Inka juoksee kirjoitti...

13,56km takana (emmää yhtään tarkka oo...). Tänään oisin juossu lisää, mutku olin niin väsynyt ja sitku oli sauna lämmin ja voiku niin väsyttikin...