torstai 2. syyskuuta 2010

Ekat "haaste"-kilometrit juostu :)



Tästä se lähtee. Syyskuun ensimmäinen lenkki juostu! Ja mukavaa oli. Koska illat on jo pimeitä en uskalla mun kesän reiteillä juosta. Niistä suurin osa ovat täysin ilman valaistusta tai vain huonosti valaistu. Varsinkin kun kuuntelen musiikkia juostessa tuntuu että on mukavampi juosta ihmisten ilmoilla ja valaistuilla teillä. Se tosin tänään ainakin pääosin tarkoitti asfaltilla juoksemista mikä ei kaikkein mukavinta ole... Kuten olen joskus aiemminkin maininnut, on minulla käytössä puhelimen Sports Tracker. Päätin siis juosta ihan fiilispohjalta sinne minne jalat vie, ja Sports Tracker mittaa matkan. Todella mukavaa olikin. Ihan erilailla tunnusteli kroppaa ja fiilistä kun sillon kun menen vakiopolkuja, koska sillon tietää että 10 min kohdalla pitäis jo olla tuolla ja sitten tuleekin jo stressi, kun pitäis vähän kiristää jo tahtia - fiiliksistä viis!



Nyt juoksin ihan minne sattuu ja hyvin osasin arvioida, koska kokonaismatkaksi tuli 5.14 km. Tavoitteena oli siis 5 km. Juokseminen tuntui pääosin tosi hyvälle (osittain varmaan uuden soittolistan ansiota :)). Mutta pakko päästä urheilukauppaan pikimmiten, koska tuo mun tämänhtekinen "juoksutakki" ei paljon kehuja saa. Tällä hetkellä siis käytössä iahan hengittämätön fleece... No, jos vaikka viikonloppuna ehtisi takkia ja liivejä metsästää.


Kuvat ovat tunnelmia tämäniltaiselta lenkiltä. Pahoittelen todellakin kuvien surkeaa laatua (mun puhelimen kamera ei taida olla tehty pimeäkuvausta varten...ainakaan liikkeessä :D). No, fiiliksiä kuitenkin.

aika 33:28
kcal 395
 rasvaa 25%
max syke 183
ka syke 169
aikaa tehoalueella 7:14
matka 5,14 km

Ei kommentteja: