tiistai 31. elokuuta 2010

Nyt hävettää eilinen hehkutus...

Juu... niinhän siinä sitten kävi etten kuitenkaan eilen päässyt lenkille. Oli kaappien siivous niin pahasti kesken etten vaan kerennyt. Ja jaksanut. Kun oli ihan pakko saada siivottua valmiiksi. Ja sitten olikin jo niin pimeätä ja kylmää ettei viittinyt lähteä.

Koko päivän olen miettinyt miten sen täällä selittäisin kun eilen niin hehkutin että lenkille lähdetään, enkä sitten lähtenytkään. Mutta mitä sitä turhia selittelemään.

No, tänään sitten tiesin että pakko on lähteä vaikka mikä olisi. Meinasin jo ruuan jälkeen jättää menemättä, mutta en enää tiennyt miten sen täällä selittäisin eli pakko oli lähteä :)

Lenkki ei sinällään mikään ihana ollut, mutta tasan 5 km juoksin. Tuntui että juoksin tosi hitaasti, mutta faktat näyttäisi muuta. Ei tuo vauhti nyt hirmuinen ollut, mutta olin odottanut että olisin hitaamminkin juossut. Nyt on kyllä pakko päästä kauppaan - juoksutakki on ehdottomasti saatava, koska fleecessä ei kovin mukava ole hikoilla. Mutta ihanaa oli juosta raikkaassa syysilmassa!

Tässä vielä tiedot lenkiltä :


aika 33:43
kcal 410
 rasvaa 25%
max syke 185
ka syke 171
aikaa tehoalueella 4:20
matka 5,01 km

4 kommenttia:

Lindapien kirjoitti...

MIlloinhan itse pääsis kokeilemaan juoksemista? Koskaan en ole juoksija tyyppiä olluna.. vois kokeilla mihin musta nykyään on :) tsemppiä sinne!

Hiipu kirjoitti...

Hyvä, hyvä!

Siitä se lähtee taas. Seuraava lenkki tuntuu jo varmasti kivemmalta.

Magda kirjoitti...

Linda: Kokeile ihmeessä jos tuntuu siltä. Minäkään en todellakaan ole koskaan juoksija tyyppiä ollut, mutta niin vaan luen juoksemisen nykyisin harrastuksekseni :) Kiitos tsempeistä, niistä saa aina paljon lisäpuhtia!

Hiipu: Kiitos sullekkin kannustuksesta:) Tuntuu oikeasti tosi hyvältä kun kannustatte, etenkin kun itsellä ei niin kovin hyvä fiilis viimeaikaisista treeneistä.

Magda kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.