lauantai 31. heinäkuuta 2010

Kiitos & 5 km juostu.

Ensinnäkin suuri kiitos teille kaikille jotka kannustitte minua kun saavutin ensimmäisen tavoitteen. Tuntuu niin hyvältä ja minua ainakin auttaa jatkamaan eteenpäin kun niin moni "on hengessä mukana"!

Päädyin sitten eilen illalla lenkille, ihan niin kuin pitikin. Mietin pitäisikö juosta 30 min vai 5 km, melkein samahan se on ja päädyin sitten juoksemaan 5 km, jotta voin vähän vertailla missä mennään. Lenkki meni oikein hyvin ja koko ajan tuntui ihan hyvältä. Raskasta oli - siitä ei pääse mihinkään, mutta ainoastaan viimeinen ylämäki oli tuskainen. Ilma oli aika painostava ja meno oli todella hikistä. Kun tulin kotiin olin ihan puhki ja jaloissa kyllä tuntui. Mutta fiilis oli hyvä!

Vasen nilkka vaivasi minua 10 km lenkin jälkeen ja nyt eilen taas. En tiedä mistä johtuu ja toivon todellakin ettei siitä tule riesa joka lenkkeilyä vaikeuttaa. Täytyy seurata tilannetta ja tarvittaessa käydä hommaamassa vaikka jotkut pohjalliset jotka tukisivat enemmän.

Illalla lenkin jälkeen kävin vaa'alla joka näytti 69 kiloa ja nyt aamulla 68 kiloa. Vau. En olisi uskonut kaiken herkuttelun ja mitättömän liikkumisen jälkeen. Mutta ihanaa - tästä on hyvä jatkaa :)

Tässä vielä eilisen lenkin tietoja...


aika 34:58 - hidasta oli meno :)
kcal 417
 rasvaa 25%
max syke 188
ka syke 172 aika perus...
aikaa tehoalueella 4:34
matka 5 km

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hyvä sinä :) Kuule, minäkin juoksin aluksi nilkkani tuhannen tuusaksi. Syy oli varmasti se, ettei mulla ollut _hyvät_ juoksukengät ja tekniikka oli väärä. Kun sitten menin ihan maraton kouluun, niin opin oikean juoksutekniikan! Siitä oli paljon apua, eikä ole nilkat, eikä polvet sen koomin vaivanneet. Tsemppiä! Juokseminen on ihanaa!

Magda kirjoitti...

Täytyy tunnustella kunhan taas rupea enemmän juoksemaan. Varmaankin sellaiseen jalka-analyysiin täytyy jossain vaiheessa mennä ellei muu auta. Ja tarkoituksena kanssa perehtyä vähän juoksuasentoon ja -tekniikkaan syksymmällä. Ei siitä ainakaan haittaa ole.