tiistai 22. kesäkuuta 2010

Back in business!

Jee jee jee. Kyllä se tästä taas lähtee. Päätin jo päivällä että tänään juostaan ja niinhän sitä juostiin. Lenkille lähtiessäni olin päättänyt että teen sen 30 min intervallitreenin, mutta kun olin muutaman minuutin juossut totesin että ehkä parempi mennä tasasta tahtia se 40 min kun kuitenkin on ollut pidempi tauko. Eli reilu 40 min juoksin ja eka 30 min meni ihan mukavasti, aika vaihdikkaasti itseasiassa. Viimeinen 10+ min oli vähemmän mukavaa. Sydän tykytti ja alkoi olla paha olla. Mutta minähän en kävele... Ja niin sitä vaan perille asti juostiin. Ja siihen vatsat ym. päälle ja jälkeenpäin oli taas niin huikee olo :)


aika 42:12
kcal 519
 rasvaa 25%
max syke 188
ka syke 173
aikaa tehoalueella 5:08
matka noin 7 km

Taas mun puhelin sekoili jossain 6 km kohdalla enkä siis saanut tarkkaa matkan pituutta. Mutta noin 35 min kohdalla taisi olla 6 km, eli siitä päättelin että yhteensä varmaan noin 7 km. 

Tarkoitus on nyt tehdä noita rästitreenejä ja sitten tätä tämänviikon treeniä, mutta juhannus sotkee taas vähän. Eli teen minkä kerkiän ja loput ensi viikolla. Ja sitten onkin juoksuohjelma tehty kokonaisuudessaan ja täytyy miettiä uusia tavotteita. Jännää. Ideoita ja ehdotuksia hyvistä ohjelmista tai treeneistä otan mielelläni vastaan. 

Kävin muuten lenkin jälkeen vaa'alla vaikka sitä kovasti jännitinkin. Ja arvatkaas mitä - sehän näytti vähän vajaa 69 kiloa. Vau. Olin ihan varma että olisi ollut yli 70 kiloa. Jee :) Ja tuohan oli siis iltapaino joka kuitenkin yleensä aina enemmän kuin aamupaino joita nuo muut on ollut. Eli mitä turhaan siis rääkätä itseänsä lenkillä kun paino tippuu muutenkin. No ei sentään. Täytyy kyllä sanoa että lenkin jälkeen oli paljon hoikempi olo. Eli kyllä se lenkkeily kannattaa :)

...



Ainiin, en viime viikolla unohtanut kävelyä, unohdin vain kertoa kävelleeni. Eli muistaakseni tiistaina tein viime viikon kävelytkin (30min).

Ei kommentteja: