torstai 22. huhtikuuta 2010

8 min.

Eilinen välipäivä teki hyvää. Tänään oli taas ihan eri fiilis lenkkeillä. Tänään oli siis luvassa 3 min kävelyä, 4 min juoksua, pieni tauko ja sitten taas 4 min juoksua ja 3 min kävelyä. Tosi hyvältä tuntui juosta ja eka 4 min menikin ihan liian nopeasti. Pidin pienen tauon, vajaa 1 min ja jatkoin takasin 4 min juosten. Lopussa tuntui vähän rankalta, mutta melkein koko 4 min olikin loivaa ylämäkeä. Missään vaiheessa ei kuitenkaan tuntunut ettei jaksaisi. Jee, nyt olen juossut 8 min melkein putkeen ja nälkä vaan kasvaa ;)

Aamulla kävin vaa'alla ja se näytti 71,5 kg. Mitä?!? Eli painoa on tullut lisää 1,5 kg viikossa. Ja minä kun luulin että juoksemalla se paino tippuisi. No, ehkä se tästä vielä lähtee tippumaankin. Ei mua varsinaisesti haittaa, koska on kuitenkin parempi olo kropassa ja jotenkin kiinteämpi olo. Eli eiköhän jotain kuitenkin ole tapahtunut :)

Kalorit
lenkki 142 kcal

4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Aika usein, kun aloittaa liikkumaan, niin paino nousee ainakin hetkellisesti, kun lihakset kerää nesteitä tai jotain! :D Näin sullekin on siis varmasti käynyt. :) Tai sitten voi ruokahalu kasvaa, kun liikkuu, mulla on ainakin niin! :D

Magda kirjoitti...

Toivotaan näin, keskiviikkona meinasin taas vaa'alle nousta - saa nähdä alkavatko lukemat jo pienentymään :) Syytä olisi!

E kirjoitti...

Juokuharrastus ei välttämättä pudota painoa ollenkaan (ellei ole ylipainoinen, mitä et käsittääkseni ole), koska rasvakudoksen kadotessa sitä paljon painavampi lihasmassa lisääntyy. Lisäksi aktiivinen juoksuharrastus lisää ruokahalua. Painon kyttäämisen sijasta suosittelen mittailemaan esim. reisien ja vatsan ympärystä! Vartalo muokkautuu helposti sutjakkaammaksi juoksemisen myötä, vaikka painoon ei tulisikaan muutosta.

Ja tosiaan, harrastuksen alussa paino nousee ihan jo siksikin, että lihaksiin kertyy nestettä.

Magda kirjoitti...

Kiitos E kommentistasi :) Tuo on ihan totta mitä sanoit. Minua vähän harmittaakin etten ottanut ennen juoksemisen aloittamista mitään mittoja. Mutta toisaalta tiedän kyllä että sillon kun säännöllisemmin juoksin niin paino lisääntyi ja vaatteet tuntuivat löysemmiltä. Eli selvästi olin hoikentunut vaikka vaaka näytti toista :)